Néhány mondat magamról!

 

Győrben születtem, még a múlt század közepén.Az iskoláim elvégzése, és a katonaság után pár évet dolgoztam a Gelkánál, majd a 70'-es évektől kezdődően a győri fűtőerőműben voltam irányítástechnikai műszerész, illetve töltöttem be különböző beosztásokat.

Jelenleg nyugdíjas napjaimat töltöm, így több időm van a régen elkezdett, de közben szünetelő hobbik művelésére.A fotózás mindig is az egyik kedvenc elfoglaltságom volt.Még fekete-fehér filmek és képek előhívásával kezdődött a fürdőszobába bezárkózva.

Amíg a gyerekeim majd az unokáim nőttek, természetesen a családi fotók kerültek előtérbe, most viszont már egyéb témákra is jut idő.A közelmúltban megleptem magam egy digitális géppel, és most tartok vele az ismerkedés fázisában.Ennek eddigi eredményét adom közre az egyre gyarapodó képgalériában! 

A másik fontos hobbim a kaktuszok és pozsgás növények gyűjtése és ápolása.Sajnos a lakásban lévő hely nagysága eléggé korlátozza a lehetőségeimet, így csak kb. 130-150 darab növénnyel tudok foglalkozni.

Van egy viszonylag friss keletű kedvtelésem is, amit nagyjából egy éve művelek.Repülőgépekkel és repterekkel foglalkozom az internet segítségével, és persze a mindennapokban próbálom a fotózással is összekapcsolni.Erre egy-két szerény kísérlet látható is a képtáramban.

 

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár